Diler i Autorizuar:

mercedes
suzuki
yamaha

Auto Kaçandolli

Kompania AUTO KAÇANDOLLI Shpk, daton që nga viti 1965 si një servis të vogël që në atë kohë merrej kryesisht me riparime të vogla mbi automjetet dhe rimorkiot e vogla, por me kalimin e kohës kërkesat për riparime jane rritur dhe si rrjedhoje e kesaj janë rritur edhe sherbimet në masë të madhe d dhe pergjigjja jone ndaj ketyre kerkesave per rritjen ehapesires ka qene gjithmonë veprim i drejtë. AUTO KAÇANDOLLI LLC është e vendosur në zonën industriale dhe kilometrin e tretë të magjistrales Prishtinë – Fushë Kosovë, që ka të bëjë me servisimin dhe shitjen e motorrëve dhe automjeteve, me nr 70437268 biznesit që nga viti 2000th.

Më shumë

Servisimi

Auto Kacandolli Shpk, për territorin e Kosovës është i autorizuar që të bëjë riparimin dhe ndërrimin e pjesëve në garancion për këto brende:

  • Mercedes-Benz – Vetura
  • SUZUKI- Vetura dhe Motorra
  • YAMAHA- Motorra

Punëtoria posedon pajisjet e nevojshme dhe obligative për diagnoza të veturave dhe motorrëve për: Mercedes-Benz, SUZUKI dhe YAMAHA. Ne gjithashtu mbështesim në këto veprime edhe klientët të cilët janë përkohësisht në Kosovë dhe kanë dëmtime të pjesëve motorrike apo elektrike ose ndërrime obligative qe i sygjeron prodhuesi.

Partnerët tanë: